با توجه به آنکه امروزه بیماری کرونا بسیار شیوع پیدا کرده است، لزوم داشتن همراه بیمار برای بیماران کرونایی بسیار بیشتر از سابق شده است. به همین خاطر در این مطلب اطلاعاتی را درباره وظایف همراه بیمار در بیمارستان و یا قوانینی که برای حضور این افراد در مراکز بهداشتی و درمانی وجود دارد در اختیارتان قرار خواهیم داد، پس در ادامه همراه ما باشید.

اهمیت حضور همراه بیمار در بیمارستان و مراکز درمانی

تمامی افرادی که به بیمارستان مراجعه می کنند، نیاز دارند تا همراهی در کنار آنها در بیمارستان حضور پیدا کند تا آنها بتوانند با کمک همراهشان نیاز های شخصی خود را رفع نمایند. همراه بیمار کرونایی وظایفی بر دوش دارد که با انجام آنها می تواند به بهبود بیمار کرونایی خود کمک نماید و نیاز های بیمار خود را در حد وظیفه خود رفع نماید.

حضور همراه مریض در مراکز درمانی و در بیمارستان زمانی می‌ تواند مفید و موثر واقع شود که بیمار نتواند به تنهایی در مراکز درمانی نیازهای شخصی خود را برطرف کند و حتماً نیاز داشته باشد که همراهی برای انجام کارهای شخصی اش به او کمک نماید. ممکن است که برخی از بیماران به تنهایی به بیمارستان رجوع نمایند و یا اطرافیان آنها چندان وقت کافی نداشته باشند که بتوانند به همراه آنها در بیمارستان حضور پیدا کنند تا کارها و نیاز های شخصی آنها را رفع نمایند.

به همین دلیل بیماران نیاز دارند تا به افراد دیگری رجوع کنند و از آنها درخواست نمایند که به همراهشان در بیمارستان ها حضور پیدا کنند. همراه مریض وظیفه دارد تا در کنار بیمار به پرستار و پزشک کند تا بهبود بیمار سریع تر صورت بگیرد. برای مثال داروهای بیمار را زیر نظر داشته باشد و با مدیریت نسخه پزشک بیشتر از حالت طبیعی مراقب بیمار خود باشد. همچنین باید در نحوه و طریقه تغذیه بیمار دقت داشته باشد تا بیمار مطابق دستور پزشک، روند درمانی خود را طی نماید.

بسیاری از مواقع دیده شده است که همراهان بیمار اطلاعات کافی را در زمینه پزشکی و پرستاری در اختیار نداشته اند و در توان آنها نبوده که از بیمار خود مراقبت نمایند. به همین دلیل این تازه کاری و این بی تجربگی باعث می شود که بیمار نتواند تا حدی که نیاز دارد تحت درمان قرار بگیرد و به همین دلیل نیاز است که افرادی که دوره های لازم را دیده اند و دانش کافی در زمینه مراقبت از بیمار را دارند به همراه بیمار در بیمارستان و مراکز درمانی حضور پیدا کنند.

 

وظایف همراه بیمار

دلایل نیاز به همراه مریض در بیمارستان چیست؟

دلایل بسیاری وجود دارد که فرد بیمار نیاز دارد تا افرادی به عنوان همراه در کنار او حضور پیدا کنند و وظایف همراهان بیمار به قدری حیاتی و مهم هست که نمی توان از اهمیت حضور این افراد چشم پوشی نمود. همراه مریض باید در طول شب مراقبت های لازم را برای بیمار فراهم کند. البته انجام این کار سختی و مشکلات زیادی به همراه دارد ولی اگر همراه مریض تخصص لازم را داشته باشد، می تواند با اطلاعات و دانش کافی مراقبت های شبانه را به انجام برساند.

انجام کارهای اداری مانند ترخیص بیمار و کارهای پذیرش از جمله دلایل دیگری است که فرد بیمار نیاز به همراه داشتن فردی در کنار خود در بیمارستان دارد. امور درمانی همانند تعویض سرم و تزریقات یکی دیگر از مواردی است که همراه بیمار باید در کنار پرستار به انجام آن کمک نماید. همراه مریض می تواند نکات لازم را برای دادن دارو و یا کمک به تعویض پانسمان از پرستار آموزش ببیند تا بتواند با اجازه پرستار برای همراه مریض خود این امور را انجام دهد.

وظایف همراه بیمار چیست؟

از جمله وظایف همراه بیمار در مراکز درمانی و بیمارستان آن است که در کنار مراقبت از امور درمانی، توجهش را به دادن آب و غذا به بیمار نیز از دست ندهد. بیمارانی که نیاز به مراقبت دستگاه ادراری دارند باید به آنها لگن داده شود یا در تعویض پوشک به آنها کمک شود. همچنین اگر ملحفه بیمار به خاطر آغشته شدن به ادرار و مدفوع بیمار کثیف شده است، باید به پرستار اطلاع داده شود تا به سرعت آن را تعویض نماید.

 

اهمیت حضور همراه بیمار

 

مراقبت های تخصصی همراه مریض چیست؟

بسیاری از مواقع بیمار دچار مریضی های خاص و بسیار تخصصی شده است که نیاز است برای کمک به آنها دوره های مقدماتی و ابتدایی پرستاری را آموزش دیده باشید تا بتوانید از آنها مراقبت نمایید. اما اگر شما به دلیل داشتن مشغله‌ های زیاد و یا تخصص کم قادر به انجام این کار نباشید، پیشنهاد می‌ کنیم که از مراکزی که در این حوزه تخصص لازم را دارند کمک بخواهید. شرکت خدماتی سما پارسا از جمله شرکت‌ های بسیار فعال در این زمینه می باشد که متخصصانی را برای انجام این کار آموزش داده است.

ساعات کاری همراه مریض در بیمارستان چگونه است؟

افرادی که به عنوان همراه مریض در بیمارستان ها به فعالیت می پردازند، برای انجام وظایفشان ساعت کاری مشخصی دارند. اینکه به صورت شبانه‌ روزی مراقبت از بیمار را انجام بدهند یا تنها به مراقبت از بیمار در ساعات مشخصی از روز بپردازند، موضوعی است که شما باید با آنها هماهنگ کنید تا مطابق آن انتظارات شما بر طرف گردد.

لزوم استخدام همراه مریض در بیمارستان

به دلیل آنکه بیمار در بیمارستان ممکن است روحیه بسیار خسته و حساسی پیدا کند، نیاز دارد که یک یا چند فرد به او کمک نمایند تا دوران سخت بیماری را پشت سر بگذارد و به غیر از آن، این افراد نیاز دارند تا در کارهای شخصی خود از همراهشان کمک بگیرند. همراه بیمار برای مراقبت از بیمار در منزل و یا در بیمارستان به کمک شما حاضر می‌ شوند و شما می‌ توانید در انجام امور درمانی بیمار خود از آنها کمک بخواهید. متخصصان شرکت برای مراقبت از بیماری‌ های کودکان و یا سالمندان به صورت جداگانه مهارت و دانش کافی را کسب نموده اند و برای کمک به بیماران شما آمادگی های لازم را به دست آورده اند.

 

همراه بیمار در بیمارستان

قوانین همراه بیمار در بیمارستان چیست؟

اعزام همراه مریض به بیمارستان قوانین مخصوص به خود را دارد. پرستاران در طول زمان، با فعالیت در بیمارستان به اندازه کافی سواد و تخصص لازم را کسب نموده اند ولی از همراه بیمار نمی توان انتظار داشت که تمامی نکات لازم برای انجام امور درمانی بیمار را بداند، به همین دلیل اگر شما از مراکزی که اعزام همراه بیمار به مراکز درمانی بیمارستان را انجام می دهند کمک بخواهید، آنها می‌ توانند بهترین افراد در این زمینه را برای کمک شما اعزام نمایند تا شما بتوانید نیاز خود را در این زمینه برطرف نمایید.

شرکت خدماتی سما پارسا افرادی را در این زمینه آموزش داده است تا بتوانند تخصص و مهارت و تجربه لازم را در این زمینه کسب کنند و بعد از گذشت این دوره بتوانند به عنوان همراه مریض در بیمارستان حضور پیدا نمایند. علاوه بر آن ممکن است بیمار به محض آنکه از بیمارستان مرخص می شود، قادر به انجام امور شخصی خود در خانه نباشد به همین دلیل همراه مریض به خاطر شناختی که در طول گذشت درمان در بیمارستان نسبت به بیمار پیدا کرده است، می تواند بعد از مرخص شدن او در منزل تمامی نیازهای شخصی بیمار را برطرف نماید.

همراه بیمار باید قوانین موجود را به اندازه ای دقیق رعایت کند که نقش خود را به صورت حرفه ای انجام داده باشد. به خاطر آنکه در بیمارستان‌ ها به دلیل انبوه حجم وظایف، پرستاران نمی توانند وظایف خود را به نحو احسنت انجام بدهند، ضعف هایی در سیستم درمانی پرستاری وجود دارد. به همین دلیل وظایف همراه مریض این است که در انجام امور درمانی بیمارستان حساسیت لازم را به خرج دهند.

بعد از آنکه به درخواست شما شرکت سما پارسا همراهان مریض را به بیمارستان اعزام نمود، همراهان بیمار که با محیط بیمارستان بسیار آشنایی دارند، به بیمار کمک می کنند تا به سرعت احساس تنهایی آنها از بین برود و بتوانند به راحتی با محیط بیمارستان ارتباط برقرار کنند. همچنین در بیمارستان قانونی است که همراه بیمار باید کمک نماید تا بیمار لباسش را تعویض کند و همچنین برای رفتن بیمار به دستشویی یا قدم زدن یا کتابخانه کمک کند و برای آن که از ایجاد زخم فشاری در بیماری جلوگیری کند نیاز است که به او کمک نماید تا به هوا خوری برود.

فهرست
Call Now Buttonتماس مستقیم